naravno kvalitetno035

Privoščite si sladico brez slabe vesti!

Znamka Naravno in kvalitetno združuje linijo sladic, ki so izključno presne izdelave. Znamka se je prvotno razvila pod taktirko Nika Kavčiča, ki je sodeloval v 1. sezoni oddaje Gostilna išče šefa. Ko se je začel spogledovati s sanjami o možnosti vodenja lastne gostilne, je posel prepustil prijatelju, s katerim se je poznal od malih nog.

Tako je vzel vajeti v svoje roke Žiga Štefančič. Mlad, ambiciozen mož, ki se je odločil, da bo delal sladice, ki bi razveselile tudi največje gurmane ter uresničil željo, ter uveljavil znamko na slovenskem in tujem trgu. Sedaj je direktor in predstavnik podjetja, ki s svojim mladim in pridnim kolektivov ustvarja nove okuse, ki gredo najprej v poskušnjo sodelavcem, otrokoma ter družini, med katerimi najdemo tudi prave »tradicionalne« sladokusce. Ampak do sedaj, je še vsakdo našel nekaj zase, od mojito torte, slivovih kroglic s cimetom, sladoleda, presne čokolade,..

Navsezadnje je cilj, da bi ljudje poskusili izdelke ter začutili, da je bil prav vsak izdelan z ljubeznijo in z veliko vloženega truda, s čimer je dosežen odličen okus. Tako je mogoče torte poskusiti v gostinskih obratih (lokali, hoteli, gradovi,…) po celotni Sloveniji.

Bistvo presnih izdelkov je, da niso pečeni oz. obdelani na več kot 42˚C. Tako hrana ohrani vse minerale in vitamine, ki se običajno skozi obdelavo in predelavo izgubijo. Ker izdelki ne vsebujejo mleka in mlečnih izdelkov ter glutena, so primerni tudi za vegane, diabetike, ljudi z intoleranco na gluten, presnojedce, ter za vse, ki se želijo preprosto drugače posladkati. Vse sestavine so povsem naravne in brez dodanih umetnih barvil, sladil, konzervansov in drugih aditivov. Vse sladice so narejene ročno in iz visoko kakovostnih sestavin, pridobljenih s strani preverjenih dobaviteljev.

Narejene so iz različnega sadja, oreščkov in semen. Osnovne sestavine so hladno stiskano biološko kokosovo olje, datlji ter indijski oreščki. Skozi različne okuse se uporablja vse od borovnic, malin, manga, limonine trave, kokosa ter vse do kakava in hladno stiskane agave.

Prave čokoholike bo razvajala trojna čokolada, po kateri vas v ustih še dolgo spremlja poln okus po pravem, neobdelanem kakavu, kot da bi ugriznili v kakavovo zrno.

V letošnji poletni sezoni so poskrbeli tudi za ohladitev vročih poletnih dni s senzacionalnimi ledenimi tortami. Skozi ducat različic je Žiga prišel do štirih okusov za novo linijo tortic t.i. ledene torte oz. ice cakes. Največja prednost te linije izdelkov je, da ne vsebujejo alergenov. Osnovne sestavine, ki spremljajo okuse so sončnično seme, kokos, indijski trpotec in banana. Tako so na izbiro tropikana, ki nas razvaja z okusom manga in pasijonke, matchita, okus mojita z dodatkom matche, čokolada z višnjo ter bezeg z jagode. Tudi, ko se ti kos tortice topi na poti navzdol po grlu, v ustih čutiš okus bezga in klinčkov. Zagotovo tudi najzahtevnejše brbončice ne bodo ostale ravnodušne.

Presenečenje in korak dlje so naredili tudi s tem, da imajo tradicionalne slovenske sladice kot je domača presna gibanica in jabolčni zavitek- »štrudl.«

Za vse, ki jim ni vseeno kaj vnašajo v svoje telo in stremijo k zdravi prehrani so sladice mojstra Štefančiča prava izbira.

Poleg veleprodaje svojih izdelkov, se ukvarjajo tudi z izdelavo tort po naročilu. Naredili so izdelke (torte, popse, minjone, čokolade…) za različne obletnice, rojstne dneve, poroke in krste. Torte vam okrasijo in po želji tudi dostavijo.

Poleg presnih sladic nudijo tudi izjemno okusne smutije. Dnevno jih dostavljajo različnim podjetjem, ki svojim zaposlenim omogočijo bolj zdravo in hranil polno osvežitev delovnika. Okuse lahko stranke ustvarijo po lastni izbiri (tako sadne kot zelenjavne) ali pa jih izberejo med že obstoječimi, ki vsebujejo super živila. Poleg tega so bili že mnogokrat povabljeni k izvedbi raznih poslovnih dogodkov, kjer so poskrbeli za popestritev jedilnika, v obliki sladic ali napitkov.

Za dodatne informacije jim lahko pišete na mail naravno@kvalitetno.si ali pokličite na telefonsko številko 030/405-445 ter jih obiščete na Facebook strani Nik Naravno in kvalitetno in spletni strani www.naravnoinkvalitetno.si